.

Escursell, 52 anys fotografiant Cerdanyola

"Escursell, 52 anys fotografiant Cerdanyola" és un llibre editat conjuntament per AFOCER ("Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet) i el GREC (Grup d'Estudis i Recerques de Cerdanyola) en homenatge als Germans Gabriel i Francesc Escursell.

Durant dècades, els germans Escursell van ser dos dels fotògrafs més importants a Cerdanyola i Ripollet. Més concretament, Gabriel va desenvolupar la seva trajectòria a Cerdanyola, mentre Francesc es va centrar en Ripollet.

El llibre -que es centra bàsicament en Cerdanyola i en les fotografies d'en Gabriel- es va presentar el mes de setembre del 2022, en el marc d'un acte d'homenatge durant el qual AFOCER va lliurar també al fotògraf l'insígnia d'or de l'entitat, distinció que s'atorga als socis amb 50 anys d'activitat a la mateixa.

Es pot comprar a les llibreries de Cerdanyola. Per facilitar la seva adquisició a persones de fora del poble, també s'ha habilitat l'opció de comprar-lo per internet, descarregar-lo en PDF o llegir-lo online, mitjançant els següents enllaços.
.