Logo GREC

Grup de Recerques i Estudis de Cerdanyola

El GREC va iniciar les seves activitats al gener de 2018. Té com a principal objectiu detectar aquelles fonts de patrimoni documental rellevants per a preservar la història de Cerdanyola del Vallès, inventariar-les, fer tot el que sigui possible per conservar-les (ja siguin els originals o una còpia dels mateixos) i posar-los a l'abast del públic en general. Es tracta d'una entitat, sense ànim de lucre, promoguda per un grup de ciutadans interessats en preservar la memòria documental de la ciutat, sense cap dependència de les administracions públiques, però que té la voluntat de col·laborar activament amb l'Ajuntament de la ciutat.

GREC Cerdanyola del Vallès

En aquests moments, estem treballant en un espai cedit per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès en el Museu i Poblat Ibèric de Ca N'Oliver.

A continuació es poden trobar els enllaços als espais online que en aquests moments tenim en marxa a internet per difondre la nostra tasca. Aquesta pàgina és provisional. En breu posarem en marxa la versió definitiva de la nostra web, que aglutinarà totes les nostres plataformes digitals.
GREC

    Qualsevol persona interessada en posar-se en contacte amb nosaltres pot fer-ho mitjançant el correu electrònic greccerdanyola@gmail.com.