.

Marinada, les Havaneres de Cerdanyola

Durant dècades, el Grup d'Havaneres Marinada, que tenia la seva "seu" a Cerdanyola del Vallès i era liderat per dos germans de Cerdanyola, va tenir una intensa activitat a tot el país. Durant un període de temps, els especialistes el van fins i tot arribar a considerar com el segon millor grup d'Havaneres de tot el país i el millor de la província de Barcelona.

Van fer centenars d'actuacions, van llençar al mercat diversos enregistraments discogràfics (primer, en format "cassette" i després, quan aquest nou suport musical va arribar, en CD) i van mantenir, al mateix temps, una intensa activitat cultural a Cerdanyola, participant en diverses iniciatives i organitzant i impulsant un recital d'havaneres que es va fer durant més de vint anys i que era per a molta gent una de les principals convocatòries de la programació cultural estiuenca.

Al voltant de l'any 2000, degut a diverses circumstàncies, la formació es va retirar, finalment, dels escenaris. Els seus discos feia temps que estaven descatalogats. Ara, gràcies a la generositat de Josep Prat, principal impulsor i "alma mater" del grup, la podeu descarregar i tornar a gaudir de forma totalment gratuïta. Amb ella trobareu també un petit "ebook" on no només s'explica la història del grup, si no que també es fa una mica d'història de Cerdanyola. Per a aconseguir les seves cançons i l'ebook, només cal que feu "click" al següent enllaç. Descarregareu un arxiu ZIP que després haureu de descomprimir per poder gaudir de tot el material.

- Descarrega la discografia i la història de Marinada, en format ZIP.

.